Opis forum
gra³em przeciwko nim paru szybkich graczy dobra technika bardzo szybko wymieniaj± pi³ke.. bedzie trzeba uwazaæ mecz ten bedzie mia³ miejsce 18 stycznia o godzinie 19:00 (nie wezme nikogo bo bede jecha³ prosto z uczelni autem bo bym nie zd±zy³)
U¿ytkownik
na nas i tak nie ma mocnych damy rade!!
pini±¿ki wp³acone! druzyna przedstawia sie nastêpuj±co : Mateusz Basista , Kamil £apot , Mariusz Ka¼mierczak , Pawe³ Ka¼mierczak , Adrian Statek , Mariusz Czapla , Sebastian Chojnacki , Tomasz Jachymczyk , Sebastian Gradzi / wiadome sprawy.. na hali nie ma obrony nie ma ataku poprostu sie biega..(jeden zawsze jest najblizej bramkarza tzn trzyma ostatniego rywala za ko³nie¿) takimi osobami chcia³bym zeby byli kazik i ader: oczywiscie zmieniamy sie czworkami po 5min..na mecz z parafi± widze takie zestawienie
I: sklepik(GK),ader,tomek,m³odszy kazik,ja
II: sklepik(GK)kazik,kamil,czapel,zgred
U¿ytkownik
a wiêc ... marsz marsz marsz do boju marsz zwyciêstwo czeka nas .... !
U¿ytkownik
tez o tym myslalem a konkretniej o wynajeciu doriana ale na dorianie podbno mozna wynajmowac hale dopiero od lipca albo od czerwca.
jestem za wynajêciem hali na Niwce;)
U¿ytkownik
witam ! co do hali na dorjanie moge podjechac i sie spytac ile kosztowalo by i w jakich terminach
U¿ytkownik
gada³em z kumplem co gra w Krzy¿ówce ( z nimi gramy 2 mecz) i on mowi³ ze w tych terminach co u góry napisa³em mo¿na dopiero wynajmowaæ hale bo tak to jest zajêta ju¿.
ja tam moge grac na AKS ale sebastian nie moze w sobote bo ma studniowke ... ale niech czapel zalatwi hale bo i tak na treningi chodzi :d i moze cos taniej bedzie tylko panowie szybko sie z ta hala zastanawiac bo moze byc juz zajeta... juz sie meczyku nie moge doczekac a wlasnie jaki sebastian ma rozmiar koszulki ? bo on nie wie ?
Ostatnio edytowany przez kazik (2009-01-15 13:53:17)
czapel idzie na trening dzisiaj na 18.30 ! (sam mog³by to napisac)
i moze za³atwi
aa hala wynosi 50 z³ godzina ! na 10 po 5z³
krecimy piatek ale jak nie bedzie miejsca to ostatecznie sobota jak tez bedzie;)
wieczorem bedzie odp czy gramy i jak tak to kiedy i o ktorej
U¿ytkownik
co do meczu w niedziele nie wiadomo czy sie odbedzie bo parafia podobno ma przejsc do 3 ligi